Ledig stilling

Programmør og Softvareudvikler

Vetech Software Solutions

Programmør og softwareudvikler

Software virksomhed i rivende udvikling og med flere store projekter i kalenderen søger erfaren kandidat til at forstærke vores kompetente team af hardcore-programmører og softwareudviklere. Ligesom resten af teamet, skal du være opdateret på de nyeste tendenser i vores digitale verden og stadig være nysgerrig efter at udvikle nyt, for vores kunder forventer, at vi programmerer fremtidens tendenser i dag.

På vores kontor i Esbjerg opfinder vi morgendagens softwareløsninger til kunder i forskellige brancher og med individuelle behov. Hele virksomheden summer af god stemning og kreative tankegange blandt ligesindede, og vi har hele tiden fokus på at skabe innovative løsninger, der er skræddersyet til hver enkelt kunde. Vi arbejder tæt sammen, og selvom der ofte er travlt og skarpe deadlines, der skal overholdes, sørger vi for, at vores udmærkede værkstedshumor og gode fællesskab bevares.

Er det et miljø, du kan se dig selv i?

Så kan vi tilbyde en fuldtidsstilling som programmør og softwareudvikler hos os, hvor du vil få en alsidig hverdag med spændende udfordringer i et godt team, der vil rykke dig fagligt og give dig gode kolleger i et uformelt miljø, hvor indflydelse og innovation er nøglepunkter.

Du har erfaring med større projekter fra forskellige kundetyper, webprojekter og dataopsamling. Du kan se den endelige løsning tidligt i processen, og det er ikke fremmed for dig at skabe et overblik og tage lederrollen, når et projekt skal færdiggøres. Vi forventer, at du kan arbejde systematisk og resultatorienteret med forretningsforståelse, og at du er god til kundekontakt.

Dine primære værktøjer vil være C# og ASP.NET, og du vil typisk komme til at arbejde selvstændigt i et mindre projektteam med en stor grad af ansvar og indflydelse på projekterne. Du vil primært skulle udvikle .NET applikationer samt MSSQL-databaser i forbindelse med både nye og eksisterende projekter.

Du deltager i hele udviklingsprocessen fra specifikation af krav, udvikling til testspecifikationer og dokumentation af de færdige produkter.

Du må gerne være bosiddende i Esbjerg, men det er ikke afgørende for den rette kandidat.

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål om stillingen eller Vetech Software Solutions, er du velkommen til at kontakte direktør Johnny Hansen på telefon: 70 23 77 07 eller mail jh@vetech.dk Du kan læse mere om Vetech på www.vetech.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning – vedlagt relevante bilag – på en email til jh@vetech.dk

Der afholdes løbende samtaler.

Vetech Software Solutions ApS

Murervej 7A

6710 Esbjerg

 

Vi har også løst opgaver for

Norsea Vetech
Esbjerg Lufthavn Vetech