IOT

Internet of Things

IOT internet of things Vetech

IOT løsning uden ekstra licens til SCADA/PLC

Med udbredelse af IoT (Internet of Things) og det stigende krav om at have tilgang til produktionsdata hvor som helst og når som helst, oplever vi en stor interesse for vores IoT løsning, der kan hente data direkte fra PLC’er.

Ved brug af vores unikke teknologi kan vi kommunikere og udveksle data til/fra en PLC direkte – helt uden brug af OPC og evt. dyr licens til PLC leverandøren.

Princippet giver VeTech mulighed for at udvikle brugerinterfaces, der gør brug af Microsoft Visual Studios meget omfangs­rige udviklingsplatform.

Kunden skal ikke bekoste en ekstra licens til deres SCADA/PLC, og det vil være muligt – frit – at installere programmet på flere PC’ere.

Vores unikke teknologi kan bruges på de førende mærker af PLC og giver mulighed for at få selv små og relative systemet på internettet – uden de store, ekstra omkostninger til PLC licenser.

IOT Vetech Software Solutions

Ved at gøre brug af Vetechs mange års erfaring med at udveksle data direkte med produktionssystemerne kan der nemt, hurtigt og sikkert sendes produktionsdata og produktionsinformation til din smartphone.

App Udvikling

Helt uden en ekstra licens til jeres SCADA

Hvad der er den bedste løsning for jer, afhænger bl.a. af om dataudvekslingen mellem klienten og serveren stiller særlige krav til sikkerhed og hastighed. Eller om opgaven kræver tilgang til noget af smartphonens hardware, så som GPS, kamera osv.

Med udgangspunkt i jeres behov og vores mangeårige erfaring med udviklingen af skræddersyede løsninger går vi gerne ind i en uforpligtende dialog og fortæller om de muligheder, vi ser i jeres projekt.

Se flere kompetencer

Automatisering Vetech Software Solutions

Automatisering

skræddersyede løsninger vetech software solutions

Skræddersyede
løsninger

App udvikling Vetech software solutions

App udvikling

betalingsløsninger vetech

Betalingsløsninger

Planlægning Vetech Software Solutions

Planlægning

PLEET

PLEET

Dataopsamling vetech software solutions

Dataopsamling

Veplan Vetech

VePlan