EDI

Data Exchange med AS2, X.400, EDIFACT

EDI Vetech Software solutions

Igennem de sidste par år, har vi oplevet flere og flere projekter hvor der har været et krav om udveksling af information om vare/produkter mellem flere forskellige systemer.

Specielt oplever vi det i forbindelse med projekter for vores internationale kunder, hvor man for længst har taget muligheden for at udveksle information omkring status for en vare/produkt, på en sikker og standardiseret måde, mellem leverandør, kunde og transportør til sig.

Her er det primært et setup omkring AS2 (Applicabillity Statement 2) som er den foretrukne, nok fordi vores kunder ofte har rødder i USA, mens man ofte ser X.400 for kunder i Europa.

Om det er AS2, EDIFACT eller en hel anden standard er i princippet ligegyldigt. Hvad der er interessant er muligheden for at udveksle informationer mellem forskellige partner, på en automatisk, standardiseret og sikker måde.

Vi arbejder pt. på et projekt for en kunde som involverer udveksling af EDI’er mellem mange forskellige parter, og med næsten lige så mange forskellige EDI formater. Men fælles for alle er, at de ønsker at få information om et produkt eller service, som en anden ”leverandør” har – så hurtig og sikkert som muligt.

Ved at bruge standardiserede EDI formater sikrer man sig, at information udveksles både sikkert og hurtigt, samt at det er relativt nemt at implementere i de kørende systemer hos de enkelte deltagere.

Se flere kompetencer

Automatisering Vetech Software Solutions

Automatisering

skræddersyede løsninger vetech software solutions

Skræddersyede
løsninger

App udvikling Vetech software solutions

App udvikling

betalingsløsninger vetech

Betalingsløsninger

Planlægning Vetech Software Solutions

Planlægning

IOT internet of things Vetech

IOT

Dataopsamling vetech software solutions

Dataopsamling

Veplan Vetech

VePlan