App udvikling

App udvikling Vetech software solutions

Tidens trend er at have det hele med i ”hånden” – altså tilgang til sine data igennem en smartphone. Vi har, her hos Vetech, stor erfaring i at håndtere data og ikke mindst at præsentere dem.

Om jeres behov er en special udviklet App. eller måske et optimeret web-site, designet specielt til smartphones afhænger helt af hvad formålet er.

I hvert tilfælde vil vi i fællesskab finde frem til den rigtige løsning, ud fra hvilke krav og ønsker der er til funktionaliteten, og hvordan løsningen evt. skal bruges rent markedsføringsmæssig.

Med Vetechs mange års erfaring med at udvikle skræddersyede løsninger til industrikunder kender vi kravene til en god løsning, som skal fungere som et effektivt værktøj i det daglige arbejde.

Vi har lavet løsninger, som gør brug af almindelige standard-smartphones. Men også, hvor der er brugt enheder specielt udviklet til brug i industrien ofte med særlige, ekstra hardwarefaciliteter så som scanner og RFID.

App Udvikling

 

Nogle af de fordele vi ser ved at udvikle en App er:

  • En App kan få direkte tilgang til hardware på den enkelte smartphone, hvorfor det vil være det rigtige valg hvis man vil tilgå diverse hardware funktioner.
  • En App kan udnytte at der findes en markedsplads for salg/download af apps.
  • Det er nemt for nye ”kunder” at finde en App og downloade og installere den på sin smartphone.

Ønsker I et ganske uforpligtende møde for at høre vores mening, og evt. modtage et tilbud på udvikling af jeres løsning, så kontakt os gerne.

Se flere kompetencer

Automatisering Vetech Software Solutions

Automatisering

skræddersyede løsninger vetech software solutions

Skræddersyede
løsninger

App udvikling Vetech software solutions

App udvikling

betalingsløsninger vetech

Betalingsløsninger

Planlægning Vetech Software Solutions

Planlægning

IOT internet of things Vetech

IOT

Dataopsamling vetech software solutions

Dataopsamling

Veplan Vetech

VePlan