PLEET

Production Line Energy and Efficiency Tracking

Opsamling  af stopårsager i produktionen, registrering af strøm- og energiforbrug

Vetech PLEET

Klik på billedet og besøg PLEET hjemmesiden

PLEET – Production Line Energy and Efficiency Tracking
Få en standardløsning, der laver nøjagtige opsamlinger af stopårsager i produktionen og samtidigt registrerer jeres samlede energiforbrug fordelt på de enkelte opgaver.

Hos Vetech Software Solutions har vi udviklet en ny og unik software, hvor du nemt og billigt kan opsamle alle dine årsager til produktionsstop og samtidigt få et detaljeret overblik over dit samlede strøm– og energiforbrug fordelt på hver enkelt ordre.

Som produktionsvirksomhed kan det måles på bundlinjen, når man har et klart overblik over sin samlede produktionstid og et redskab, der registrerer samtlige produktionsstop og opsamler alle stopårsagerne. Ved at have et komplet overblik over hvornår og hvorfor produktionen står stille, kan du hurtigt rette op på utilsigtede produktionsstop og dermed gøre produktionen mere effektiv.

Det unikke i vores standardløsning består i at udover opsamling af stopårsager, fortæller softwaren dig hvilke ordrer, der bruger hvad i energiomkostninger. Det vil sige, at du kan opsamle og registrere data for strømforbrug helt ned til den enkelte ordre, så disse tal kan dokumenteres overfor kunden.

Stopårsager i produktion

Dermed får du en komplet løsning, som du kan bruge til at effektivisere din produktion, som giver dig et præcist indblik i jeres strøm– og energiforbrug samt hjælper med at sikre virksomheden til fremtidens krav om at kunne fremlægge et CO2-regnskab over, hvad der er brugt af energi.

PLEET, som vi kalder løsningen, er en forkortelse af Production Line Energy and Efficiency Tracking, og kan interfaces med jeres regnskabssystem, så det bliver nemt at holde styr på hovedtal og have et overblik over hvad hver opgave koster i energi- og strømforbrug. Dermed kan du som producent dokumentere det reelle energiforbrug og omkostning på den enkelte opgave og fakturere beløbet til kunden.

PLEET kan installeres i jeres eget serversystem eller fås som en hosted løsning. På administrationssiden har du et overskueligt overblik over den aktuelle produktion, stopårsager og energiforbruget. På siden kan du selv oprette og indtaste alle de nødvendige oplysninger, du skal bruge for at kunne anvende systemet optimalt.

Måling af energiforbrug

Du kan samtidig følge med i realtidsstatus på alle jeres produktionslinjer via modulopbyggede oversigtsskærme, som du kan placere hvor end det er mest hensigtsmæssigt.

Standardløsningen er et komplet system for alle virksomheder, og indeholder både opsamling af stopårsager i produktionen, dataregistrering af strømforbrug og energiforbrug. Det koster en fast pris for oprettelse, og systemet behøver ikke tilkøb for at fungere optimalt.

Ring til os og hør nærmere.

KLIK HER for at besøge PLEET

Se flere kompetencer

Automatisering Vetech Software Solutions

Automatisering

skræddersyede løsninger vetech software solutions

Skræddersyede
løsninger

App udvikling Vetech software solutions

App udvikling

betalingsløsninger vetech

Betalingsløsninger

Planlægning Vetech Software Solutions

Planlægning

IOT internet of things Vetech

IOT

Dataopsamling vetech software solutions

Dataopsamling

Veplan Vetech

VePlan