Vetech Software
Solutions

Om os

Vetech Software Solutions Logo

VeTech Software Solutions er et innovativt Vestjysk softwarehus beliggende i Esbjerg. Med udgangspunkt i kundens behov servicere vi industrien i forbindelse med udvikling af specialiseret software til bl.a. proces kontrol, regulering, dataopsamling og datapræsentation – en flok digitale værktøjsmager.

Vores kerneområde er software til dataopsamling, proceskontrol og man/machine interface til både Windows og Linux platforme, samt software til iOS og Android enheder.

Hos VeTech har vi kundens og slutbrugerens behov i centrum og ønsker at indgå som en kompetent sparringspartner i løsningen af opgaverne, så vi gennem en konstruktiv dialog kan finde den optimale løsning. Vi deltager gerne i alle faser af projektet, fra specificering af behov over design til implementering, indkøring og vedligehold.

For os er det vigtigt at være med ude hvor softwaren skal bruges og under hvilke forhold det skal fungere. Ved at se tingene fra brugerens side kan vi bedst rådgive og vejlede kunden, så vi sammen kan finde den bedste løsning og udvikle den bedste software til glæde for alle parter.

Vi tror på at godt software er er det, man ikke lægger mærke til, fordi værdien af godt software først bliver tydelig den dag det ikke virker!

VeTech Software Solutions blev stiftet af Johnny Hansen i 2004, efter at han i mange år havde arbejdet som både hardware- og softwareudvikler i en række firmaer i Danmark.

Ideen har fra starten været at tilbyde kunderne skræddersyede softwareløsninger, der passer til kundens behov. Lige fra begyndelsen har kunderne være såvel nationale som internationale, samt offentlige og private firmaer.

VeTech er i flere år blevet kåret som Gazelle virksomhed og udviklingen fortsætter. Takket være vores naturlige engagement og interesse for IT er vi altid på forkant med teknologien.

I dag har VeTech 10 højt kvalificerede medarbejdere, der alle er engagerede i at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Se flere kompetencer

Automatisering Vetech Software Solutions

Automatisering

PLEET

PLEET

App udvikling Vetech software solutions

App udvikling

betalingsløsninger vetech

Betalingsløsninger

Planlægning Vetech Software Solutions

Planlægning

IOT internet of things Vetech

IOT

Dataopsamling vetech software solutions

Dataopsamling

Veplan Vetech

VePlan